Voor werkgevers

Graag bespreek ik met u de mogelijkheden van begeleiding van uw werknemer met een chronische aandoening. In een oriënterend gesprek kunnen we overleggen wat de mogelijkheden zijn voor maatwerk coaching of therapie. We kunnen dan specifieker de vraagstelling en aanpak bespreken. 

KvK nr.: 28101815

  

Voor particulieren

De sessies duren maximaal anderhalf uur en de investering voor jezelf om een beter leven te leven met je chronische aandoening is 98 euro per sessie .Afhankelijk van de polisvoorwaarden en/of je een aanvullende verzekering hebt is vergoeding mogelijk.

Hogere eisen aan therapeuten om vergoed te worden door zorgverzekeraar.

Vanaf 1 januari 2017 moeten therapeuten naast hun beroepsopleiding over aantoonbaar voldoende medische en psychosociale kennis beschikken. Alleen dan kunnen de behandelingen van cliënten voor (deel ) vergoeding in aanmerking komen bij de zorgverzekeraars. De praktijk voldoet volledig aan deze nieuwe (PLATO) eisen van 2017 van de verzekeraars. Daardoor blijf ik vergoed worden door de aanvullende verzekering bij de meeste zorgverzekeraars. 

De therapeutische begeleiding staat geregistreerd onder de naam van Kempers Coaching + Ontwikkeling. Om misverstanden te voorkomen is het bij navraag bij de ziektekostenverzekeraar van belang om de volgende gegevens paraat te hebben (minder van belang is de praktijknaam).

Of check de zorgwijzer

Daarnaast moeten alle zorgverleners in Nederland met ingang van 1 januari 2017 voldoen aan eisen die in het kader van de Wet Kwaliteit Klachten en Gschilen Zorg (Wkkgz) worden gesteld.  Mijn praktijk voldoet ook aan deze eisen. 

 
Praktijkcode: 10932
Behandelaarcode (AGB): 90031999
Lid beroepsvereniging NBVH: 04061
Lid RBCZ registratienummer:403169R
Geregistreerd bij Landelijk Steunpunt Rouw (LSR) als rouw- en verliesbegeleider. 

Huisbezoek is mogelijk: 
Toeslag in Leiden - Leiderdorp 30 euro
Buiten genoemde plaatsen geldt het uurtarief voor de werkelijk gemaakte reistijd, en reiskosten.

 

Adres en Route 

Als u met het openbaar vervoer komt is het 2 minuten lopen van bushalte Kooilaan naar de Lage Rijndijk 8. Voor informatie over openbaar vervoer kunt u bellen met 0900-9292 of kijk op http://www.9292ov.nl.

 

 

  LevenMetLogo-klein
Leven met een chronische aandoening is onderdeel van:
Kempers Coaching + Ontwikkeling
Lage Rijndijk 8
2315 JT Leiden
Telefoon: 071 5141955
Email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.