"Het leven is voor mij kwalitatief beter geworden omdat ik nu bewustere keuzes maak"
Mijn naam is Jacqueline Kempers en begeleid al ruim 16 jaren met veel plezier en bevlogenheid clienten met een breed scala aan diverse vraagstellingen. Naast dat ik seniorcoach, trainer en integratief psychotherapeut ben, ben ik ook ervaringsdeskundige in het hebben van een chronische aandoening. Eigenlijk juist daardoor heb ik geleerd om bewuster te leven en bewuste keuzes te (blijven) maken. Ook ben ik iemand die kijkt naar de mogelijkheden en creëer hiervoor zoveel mogelijk oplossingen. Natuurlijk heb ik ook regelmatig te dealen met achteruitgang en verlies door het hebben van een progressieve chronische aandoening. Desondanks ervaar ik dat het leven juist kwalitatief beter is geworden. 

 

"Je hebt geen invloed op de wind, wel op de stand van de zeilen (Jon Kabat Zinn)
Ik hou enorm van “sporten”, bewegen en buiten zijn. Zeilen is mijn grote passie. Gedurende de jaren heb ik dat steeds meer moeten opgeven.Er is zeker sprake van verlies maar daarnaast blijf ik kijken naar mogelijkheden binnen de nieuwe ontstane situatie. Ik hou daarmee de regie en leef een zeer waarde(n)vol leven. De spreuk "je hebt geen invloed op de wind, wel op de stand van de zeilen” is, in combinatie met mijn passie, visie en werk, op mijn lijf geschreven.

Mijn verlieservaringen hebben ertoe geleid om meer mijn hart te volgen en heb ik de 4-jarige beroepsopleiding Integratieve psychoherapie opleiding gevolgd met daarin hoofvakken hypnotherapie en innerchild. Daarnaast doorliep ik ook opleidingen voor NLP practioner/master, NLP counselor, coach, trainer, EMDR en ACT. In 2003 ben ik de praktijk Kempers Coaching + Ontwikkeling gestart. Elke jaar volg ik interessante bijscholingen die miijn werkwijze verder verdiepen en aanvullen. Zo volg ik elk jaar Eichsoniaanse Hypnotherapie Dit is o.a. zeer geschikt om in te zetten bij chronische aandoeningen. 

Na een opname in ziekenhuis en revalidatiecentrum heb ik opnieuw de balans opgemaakt. Binnen mijn werk heb ik toen de keuze gemaakt om mijn specialisatie verliesverwerking en ervaringsdeskundigheid bij elkaar te brengen. Ik richt me nu meer op verlies van gezondheid oftewelleven met een chronische aandoening”.

Zeer regelmatig hoor ik van clienten dat ik andere vragen stel dan menig ander hulpverlener en ervaren ze veel erkenning van mij bij hun situatie. Door mijn ervaringsddeskundigheid in het leven en werken met een chronische aandoening werkt dat versnellend bij jouw traject.  

 

Graag help ik je mee om het nieuwe, veranderde, leven
na - en met - het verlies te leven.   

Banaan-Contact-oranje 

Voor vragen of afspraak maken. Altijd maatwerk en gericht op jou als uniek persoon.