"Het leven is voor mij kwalitatief beter geworden omdat ik nu bewustere keuzes maak"
Mijn naam is Jacqueline Kempers. Naast dat ik coach, trainer en integratief psychotherapeut ben, ben ik ook ervaringsdeskundige in het hebben van een chronische aandoening. Eigenlijk juist daardoor heb ik geleerd om bewuster te leven en bewuste keuzes te (blijven) maken. Ook ben ik iemand die kijkt naar de mogelijkheden en creëer hiervoor zoveel mogelijk oplossingen. Natuurlijk heb ik ook regelmatig te dealen met achteruitgang en verlies door het hebben van een progressieve chronische aandoening. Desondanks ervaar ik dat het leven juist kwalitatief beter is geworden. 

 

"Je hebt geen invloed op de windrichting, wel op de stand van de zeilen (Jon Kabat Zinn)
Ik hou enorm van “sporten”, bewegen en buiten zijn. Zeilen is mijn grote passie. Gedurende de jaren heb ik dat steeds meer moeten opgeven. Dus is er sprake van verlies en daarnaast blijf ik kijken naar mogelijkheden binnen de nieuwe ontstane situatie. Ik hou daarmee de regie en leef een zeer waarde(n)vol leven. De spreuk "je hebt geen invloed op de windrichting, wel op de stand van de zeilen” is, in combinatie met mijn passie, visie en werk, op mijn lijf geschreven.

Mijn verlieservaringen hebben ertoe geleid om meer mijn hart te volgen en heb ik de 4-jarige beroepsopleiding Integratieve psychoherapie - innerchild opleiding gevolgd. Daarnaast doorliep ik ook opleidingen voor NLP practioner/master, NLP counselor, coach, trainer, EMDR en ACT. In 2003 ben ik de praktijk Kempers Coaching + Ontwikkeling gestart.

Na opname in ziekenhuis en revalidatiecentrum heb ik opnieuw de balans opgemaakt. Binnen mijn werk heb ik toen de keuze gemaakt om mijn specialisatie verliesverwerking en ervaringsdeskundigheid bij elkaar te brengen. Ik richt me nu meer op verlies van gezondheid oftewelleven met een chronische aandoening”.

 

Graag help ik je mee om het nieuwe, veranderde, leven
na - en met - het verlies te leven.   

Banaan-Contact-oranje 

Voor vragen of afspraak maken. Altijd maatwerk en gericht op jou als uniek persoon.